essi-news

قالب پرشین بلاگ


essi-news
نويسندگان

به گزارش essi news به نقل از خبرگزاری مهر

شهر چوار دارای زیبایی های فراوانی است و در اطراف روستا کوه‌های بلندی فرا گرفته‌اند که چشمه‌های فراوانی از آنها می‌جوشند ولی در این میان کوه "قلاقیران" که نماد آزادی مردم استان ایلام است به زیبایی شهر افزوده است.

ایلام - خبرگزاری مهر: در حالیکه دو مجتمع بزرگ پالایشگاه و پتروشیمی ایلام در شهر چوار قرار دارد که جوانان این شهر با مشکل بیکاری مواجه هستند و البته آب این شهر با مزه و بوی گوگرد همراه است.

به گزارش خبرنگار مهر، بخش چوار از توابع شهرستان ایلام در حدود 20 کیلومتری مرکز استان قرار دارد و یکی از شهرهای  پرظرفیت ایلام است.

به دلیل وجود منابع عظیم نفت و گاز، دو صنعت بزرگ پالایشگاه و پتروشیمی ایلام به عنوان بزرگترین پروژه های غرب کشور در این شهر قرار دارد.

گازی که در منطقه تگ بیجار بخش چوار تولید می شود یکی از ترش ترین گازهای جهان است که در پالایشگاه گاز ایلام در چند کیلومتر پایین تر تصفیه می شود.

شهر چوار دارای زیبایی های فراوانی است و در اطراف روستا کوه‌های بلندی فرا گرفته‌اند که چشمه‌های فراوانی از آنها می‌جوشند ولی در این میان کوه "قلاقیران" که نماد آزادی مردم استان ایلام است به زیبایی شهر افزوده است.

نزدیک ترین راه برای رسیدن به قلاقیران از بخش چوار امکان پذیر است که البته در پایین دست این کوه شهرک صنعتی ایلام نیز واقع شده است.

ارتباطی بودن، ظرفیتهای نفت و گاز و صنعتی و ... باعث شده شهر چوار به یکی از شهرهای کوچک اما مهم استان تبیدل شود اما این همه ظرفیت به خود مردم چوار سود زیادی نرسانده است.

آب مهمترین مشکل بخش چوار

طبق گفته خود مردم شهر، آب مهمترین مشکل این بخش است چراکه وجود مناطع عظیم نفت و گاز در منطقه باعث شده که آب مردم با طعم و مزه گوگرد همراه شود.

در حال حاضر کلیه مردم چوار از طعم و بوی این آب در رنجند و مسئولان هر چه زودتر باید چاره اندیشی کنند.

وجود مزه و طعم و بوی بد آب باعث شده برای بسیاری از مردم روستاهای چوار به صورت سیار آبراسانی شود و این امر مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است.

بیکاری جوانان در یک قدمی نفت!

جوانان شهر چوار با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند که بیکاری مهمترین مشکل این قشر است در حالی که پتروشیمی و پالایشگاه گاز در یک قدمی این شهر قرار دارد.

طبق گفته مردم چوار در این صنایع بزرگ نیروهای کمی از بخش چوار به کار گرفته شده اند و جوانان خواستار توجه ویژه مسئولان در این زمینه هستند.

هرچند پتروشیمی ایلام در حال حاضر در وضعیت مبهمی به سر می برد ولی درهر صورت می تواند برای اشتغال جونان این منطقه موثر باشد.

برای بررسی وضعیت چوار و مشکلات این شهر سراغ بخشدار این شهر رفتیم.

بخشدار چوار گفت: این بخش با 12 هزار نفر جمعیت در شمال ایلام قرار گرفته و دارای ظرفتهای نفت و گاز فراوان است.

سعید شهبازی ادامه داد: هم اکنون دو مجتمع بزرگ پتروشیمی و پالایشگاه به دلیل وجود منابع فراوان گاز در این بخش وجود دارند.

وی افزود: کمبود آب به دلیل ضعیف بودن منابع زیرزمینی یکی از مهمترین مشکلات بخش چوار است که راهکارهایی برای حل این مشکل در نظر گرفته شده است.

این مسئول عنوان کرد: به دلیل وجود منابع زیرزمینی نفت و گاز، آب موجود بخش چوار دارای حداقل استانداردهای لازم برای آشامیدن است.

شهبازی تصریح کرد: در حال حاضر به بیشتر روستاهای چوار به صورت سیار آبرسانی صورت می گیرد و در نظر داریم با ایجاد مجتمع آبرسانی و از طریق سد گلال و تنگه حمام مشکل آب آشامیدنی چوار را حل کنیم.

شهبازی عنوان کرد: بیکاری به عنوان یک معضل در بیشتر شهرها وجود دارد و بخش چوار نیز با این مشکل مواجه است.

وی ادامه داد: باید از نزدیک بودن صنایع پتروشیمی و پالایشگاه گاز و شهرک صنعتی برای اشتغال جوانان چوار استفاده کرد.

زمین فوتبال چوار

این مسئول عنوان کرد: یکی از مهمترین موضوعات بخش چوار زمین فوتبال این شهر است که در تاریخ  23 /11/1365 اتفاقی نادری برای آن رخ داد.

شهبازی بیان داشت: در این رخداد، هواپیماهای بعثی در زمان جنگ تحمیلی با عبور از شهر چوار افراد غیرنظامی و چند جوانان که در چمن در حال بازی فوتبال بودند بمباران کرد که در این حادثه بیش از 15 نفر شهید شده و حادثه ای تلخ در تاریخ فوتبال دنیا ثبت می شود.

این حادثه در تاریخ 23 بهمن اتفاق افتاد و بعد از سالها در تاریخ ورزش ایران همچنان مورد بی توجهی قرار گرفته است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:پالایشگاه و پتروشیمی ایلام , منابع نفت و گاز, ] [ 12:22 ] [ اسماعیل ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب

تبادل لینک

خرید بک لینک
(قطره)